Film 2017   Nieuws   Filmpjes   Liedjes   Foto's   Kleurplaten   Pieten   Gastenboek

Nieuws!

22 november 2017

Wil jij ook zo'n gave pieten klus muts?
Print het uit en kleur het mooi in en we bewonderen je mooie muts graag op ons feest!

22 november 2017

Op zondag 19 november, een dag na zijn aankomst in Nederland was Sinterklaas alweer in Schijndel.
Zijn tocht begon in ‘De Schakel’ in Wijbosch waarna het gezelschap feestelijk werd onthaald in de Molenstraat.
Daarna ging de Sint op zijn paard Amerigo verder richting Markt waar hij werd ontvangen door Locoburgemeester Witlox.
Hierna ging de stoet verder richting Boschweg. Ook hier kreeg de Sint een mooi programma voorgeschoteld met veel muziek en dans.

18 november 2017

Wat zijn wij trots!
Sinterklaas-vriendin 2017:
Mandy v.d. Greef

Als één van de genomineerden werd zij verkozen door de jury bestaande uit
Jan Wouters, Wim Vermeulen en Mary-Anne Eijkemans.
Gisteravond tijdens de feestelijke première van "Sinterklaas en de fluitende pietenvanger"  werd haar de gouden veer opgespeld.

Mandy is net als vele andere vrijwilligers betrokken bij de Sint -activiteiten in Schijndel en staat altijd voor iedereen binnen die club klaar.

Zij maakt op één groot onderdeel het verschil, het bijstaan van Carlo die dan op zijn beurt weer ongelooflijk veel tijd en energie kan steken in het Schijndelse Sinterklaasgebeuren.

Met recht een échte Sinterklaasvriendin

6 november 2017

Tante Truus vraagt jullie hulp!

LET OP!
Iedereen kan nog lid worden, ook de kinderen. Regel het snel voor 19 november via

Mogen wij jullie stem? Dan kunnen we gave Sint-activiteiten blijven organiseren!
#dtv #mooistetijdvanhetjaar #Sinterklaas #RaboClubKas #HvDM

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

1 november 2017

Vanaf 20 novmeber start Stichting Sinterklaas Schijndel met een nieuwe Sinterklaas serie
Sinterklaas en de fluitende pietenvanger is de titel van deze mooie serie

Hallo allemaal en welkom op de hartstikke vernieuwde website van Stichting Sinterklaas Schijndel.
Achter de schermen is hard gewerkt aan de invulling van deze site maar we zijn nog lang niet klaar!
Dus kijk minstens elke dag wat er weer aan leuke dingetjes bij zijn gekomen.

Iedereen kan kijken, we zijn kindvriendelijk, zelfs voor de allerkleinste met filmpjes, liedjes, spelletjes, foto’s en kleurplaten.
Alle informatie over de Sinterklaas activiteiten in Schijndel zijn natuurlijk ook op de site te vinden.
Kijk snel verder en vergeet niet vaak terug te komen voor het laatste nieuws rondom Sinterklaas!

Sinterklaas is heel blij met Chantal Kok, die heeft voor deze nieuwe website gezorgd, heel erg bedankt.

Voor vragen kunnen jullie terecht bij het bestuur van Stichting Sinterklaas Schijndel.