Nieuws   Filmpjes   Liedjes   Spelletjes   Foto's   Kleurplaten   Gastenboek

Welkom om de Website van Stichting Sinterklaas Schijndel!

Hallo allemaal en welkom op de hartstikke vernieuwde website van Stichting Sinterklaas Schijndel.
Achter de schermen is hard gewerkt aan de invulling van deze site maar we zijn nog lang niet klaar!
Dus kijk minstens elke dag wat er weer aan leuke dingetjes bij zijn gekomen.

Iedereen kan kijken, we zijn kindvriendelijk, zelfs voor de allerkleinste met filmpjes, liedjes, spelletjes, foto’s en kleurplaten.
Alle informatie over de Sinterklaas activiteiten in Schijndel zijn natuurlijk ook op de site te vinden.
Kijk snel verder en vergeet niet vaak terug te komen voor het laatste nieuws rondom Sinterklaas!

Sinterklaas is heel blij met Chantal Kok, die heeft voor deze nieuwe website gezorgd, heel erg bedankt.

Voor vragen kunnen jullie terecht bij het bestuur van Stichting Sinterklaas Schijndel.